07:40 / E Martë, 17 Prill 2018

MKRS dhe Komuna e Shtimes nA�nshkruhen memorandume bashkA�punimi

Ministri i KulturA�s, RinisA� dhe Sportit, Kujtim Gashi, do ta vizitojA� KomunA�n e Shtimes me A�a��rast do tA� takohet me kryetarin e KomunA�s, Naim Ismajlin.

GjatA� kA�tij takimi, mes MKRS-sA� dhe KomunA�s sA� Shtimes do tA� nA�nshkruhen dy memorandume bashkA�punimi.