19:57 / E Shtunë, 21 Prill 2018

MKRS-ja mbA�shtet boksieren Donjeta Sadiku me mbi 12 mijA� euro

NA� kabinetin e ministrit tA� KulturA�s, RinisA� dhe Sportit, Kujtim Gashi, A�shtA� nA�nshkruar njA� memorandum bashkA�punimi me sportisten Donjeta Sadiku.

PA�rmes njA� komunikate pA�r media MKRS-ja bA�n tA� ditur se, a�?mbA�shtetja financiare pA�r boksieren Sadiku nA� vlerA�n prej 12 mijA� e 300 euro, bA�het pA�r shpenzimet e pA�rgatitjes sA� sportistes pA�r Kampionatin BotA�ror nA� Nju Delhi-India�?.

Gashi tha se angazhimi i tij pA�r tA� mbA�shtetur sportistA�t nuk do tA� ndalet dhe se kjo bA�het me qA�llim tA� pA�rkrahjes sA� talentA�ve tA� rinj tA� cilA�t me punA�n e tyre tA� suksesshme, po arrijnA� qA� tA� pA�rfaqA�sojnA� RepublikA�n e KosovA�s nA� mA�nyrA� tA� denjA� nA�pA�r kampionate tA� ndryshme ndA�rkombA�tare.

NdA�rkaq, sportistja Donjeta Sadiku, falA�nderoi MKRS-nA� pA�r mbA�shtetjen dhe tha se do tA� punojA� maksimalisht qA� nga Kampionati BotA�ror nA� Nju Delhi tA� kthehet me medalje.