08:34 / E Mërkurë, 15 Maj 2019

Momentet që e bëjnë një martesë me të fortë dhe më të lumtur!

Të qenurit burrë ka një art në veti dhe burra të ndryshëm kanë mënyra të ndryshme për ta përmbushur këtë rol.

Disa mësojnë si të bëjnë ushqim në dyqan, disa si të pastrojnë pjatat e disa si të rregullojnë shtratin.

Dallimi si se si i bëjnë këto burrat dhe femrat, e bëjnë jetën e tyre se bashku shumë me interesante.

Disa momente të çifteve të martuara megjithëse pak frustruese, bëjnë martesën e tyre më të fortë dhe më të lumtur./Indeksonline/

“Çdo mëngjes shtrati ynë duket si ky”

“Kjo është mënyra se si burri im i pëlqen t’i fusë gjërat në frigorifer”

Kur burri juaj nuk është i sigurt nëse çorapët e tij i përkasin të bardhës apo shportës së zezë

“Gruaja më pyeti për të blerë Ajax, çfarë të bëj?”

“Gruaja ime me tha të thajë enët”

“Çelësat e humbura të makinës së burrit tim janë gjetur”

“Pastrimi i pjatave”