19:37 / E Mërkurë, 22 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Momenti kur trupat e KFOR-it zbulojnë një varrezë masive në Rahovec më 1999 (Video)

Betejë e ashpër  midis UÇK-së dhe forcave serbe gjatë luftës në Kosovë u zhvillua në rajonin e Rahovecit.

Më 12 tetor të vitit 1999 trupat gjermane të KFOR-it zbuluan një varr masiv të në këtë rajon.

Njësia speciale për forenzikë e udhëhequr nga gjermanët filloi të gërmoj duke gjetur fillimisht 15 trupa.

Ndërkohë që sipas ekspertëve vlerësohej se aty mund ët jenë midis  50 dhe 90 trupa, shkruan InfoPress

Shikoni pamjet e rralla nga AP: