14:02 / E Hënë, 19 Shtator 2022 / k.v

Moritz von Poser dhe dimensionet e negociimit

Moritz von Poser është Trajner për negociata, Drejtor Menaxhues Lingorix, është pjesë e Bordit Mbikëqyrës Mikral AG dhe Organizatës Lernende në Vjenë.

Tema: Four Dimensions of opening closed doors with honest respect  

Një negociatë është njëkohësisht një mjet për të transportuar vlerë dhe është gjithmonë një krijim i vlerës në vetvete. Sa më shumë e rritim aftësinë tonë për të negociuar, aq më shumë krijojmë mundësi përballë sfidave të pamundura.

Dimensioni 4 – duke negociuar të pamundurën në të mundshme
Dimensioni 3 – hapja e dyerve të mbyllura
Dimensioni 2 – zakoni i inkurajimit të punonjësve
Dimensioni 1 – zakoni i vetë-inkurajimit

Rezervo tani në: https://tickets.paysera.com/en/event/konventa-suksesi-eshte-qellimi-yt
Për të përfituar nga zbritja e biletave grupore, na kontaktoni në:
+383 49 893 693 | +383 49 893 888