21:13 / E Mërkurë, 31 Maj 2023 / AR

Mos i hidhni shishet e plastikës, ripërdorni ato në mënyrë kreative

Shishet e plastikës janë diçka që shumica prej nesh sapo t’i përdorim i hedhim në mbeturina.

Por, nëse nuk e keni ditur, ekzistojnë disa mënyra se si mund t’i jepni “jetë” atyre. Mos i hidhni më në mbeturina, thjesht ripërdorni.

Më poshtë do të gjeni disa ide dhe propozime shumë kreative që do t’iu ndihmojnë që t’i përdorni shishet e plastikës për shumëçka.