17:02 / E Hënë, 30 Nëntor 2020 / A. S

Motivohen punëtorët shëndetësorë, ekzekutohen pagesat shtesë

Ministri i Shëndetësisë, Armend  Zemaj ka dhënë një lajm të mirë për punëtorët shëndetësor, duke bërë me dije se janë ekzekutuar pagesat shtesë bazuar në vendin e Qeverisë, sipas obligimeve të dala nga Ligji për parandalimin dhe luftimin e pandemisë Cocvid-19.

Postimi i plotë: