00:07 / E Enjte, 10 Tetor 2019

MPB furnizohet me shtretër, dyshek e dollap, kaq para i kushtoi tenderi!

Ministria e Punëve të Brendshme përgjatë këtij muaji ka arritur të finalizojë kontraten më të re.

Furnizimi me shtretër, dyshek dhe dollap do t’i kushtojë hiç më pak se 25.350,00 euro, shkruan Indeksonline.

Tutje bëhet e ditur se vlera e parashikuar për këtë kontratë ka qenë 29.500,00 euro.

Tenderi në fjalë i është besuar operatorit ekonomik “Mobelland” SH.P.K./Indeksonline/