10:18 / E Premte, 30 Nëntor 2018 / indeksADMonline

MPB shpallë vendim për legalizim të armëve

Ministri i Punëve të Brendshme, Ekrem Mustafa ka nxjerr vendim për legalizimin e armëve.

Vendimi është marrë me 23 nëntor të këtij viti dhe se obligohet organi kompetent për zbatimin e këtij vendimi.

Afati kohor shpallet për përiudhën gjashtë mujore dhe fillon nga data 17 dhjetor deri më datën 17 qershor./Indeksonline/