07:01 / E Mërkurë, 25 Prill 2018 / indeksADMonline

MSH prezanton gjendjen e vaksinimit pA�r vitet 2016 a�� 2017

Me rastin e JavA�s sA� Imunizimit, Ministria e ShA�ndetA�sisA� organizon takim nA� Institutin KombA�tar tA� ShA�ndetA�sisA� Publike tA� KosovA�s me qA�llim tA� sensibilizimit, avokimit, pA�rkrahjes pA�r rA�ndA�sinA� e vaksinimit tA� fA�mijA�ve pA�r parandalimin e sA�mundjeve tA� shumta.

NA� takim do tA� prezantohet gjendja e vaksinimit pA�r vitet 2016 a�� 2017 dhe planet tjera pA�r tA� pA�krahur programin e imunizimit si njA� nga intervenimet mA� efektive tA� shA�ndetit publik.

Temat: