15:37 / E Martë, 22 Nëntor 2022 / LB

MUNDËSI PUNËSIMI- Prishtinë, Fushë-Kosovë, Pejë e Raushiq!

‘’KASTRATI Group’’ kompani lidere në cilësi të derivateve dhe shërbimit ndaj klientëve me pika në disa qytete të Kosovës dhe me trend rritjeje të vazhdueshëm ka të hapura konkurse pune për të gjithë ata që duan të bëhen pjesë e një stafi të jashtëzakonshëm dhe ambienti bashkëkohor në këto pika dhe pozita:

Kompleksi KASTRATI në Prishtinë, Arbëri

Pozita të lira në pompë:
•Shitës të derivateve


Pozita të lira në market:
•Arkatare

Të interesuarit mund të lajmërohen në numrin e telefonit 049/851-331 brenda orarit 08:00-18:00

Kompleksi KASTRATI magj. Prishtinë-Fushë Kosovë (afër zones industriale):

Pozita të lira në pompë:
•Shitës të derivative

Të interesuarit mund të lajmërohen në numrin e telefonit 049/855-610 brenda orarit 08:00-18:00

Pozita të lira në restorant:
•Kamarier
•Shankist
Të interesuarit mund të lajmërohen në numrin e telefonit 049/851-752 brenda orarit 08:00-18:00


Kompleksi KASTRATI në hyrje të Pejë-s

Pozita të lira në pompë:
•Shitës të derivateve
Të interesuarit mund të lajmërohen në numrin e telefonit 049/851-420 brenda orarit 08:00-18:00

Pozita të lira në restorant:
•Picamen
• Zëvendes Menaxher/e restauranti
Të interesuarit mund të lajmërohen në numrin e telefonit 043/811-611 brenda orarit 08:00-18:00

Kompleksi KASTRATI Bowling në Pejë
Pozita të lira në restorant:
•Kamarier
•Shankist
•Punëtore F te pjesa e bowlingut
Të interesuarit mund të lajmërohen në numrin e telefonit 049/505-396 brenda orarit 08:00-18:00


Kompleksi KASTRATI në Raushiq
Pozita të lira në pompë:
•Shitës derivatesh
Të interesuarit mund të lajmërohen në numrin e telefonit 049/756-806 brenda orarit 08:00-18:00

Përveç  numrave kontaktues ju mund të aplikoni nëpërmjet e-mailit: info@kastratigroup.com
Apo të vizitoni pikën direkt dhe të mbushni aplikacionin.


KASTRATI Group ofron:
Kushte të mira pune dhe ambient miqësor.

Kontratë të rregullt, pushim vjetor me pagesë, orar të rregullt pune, shujtë ditore nga kompania.