18:28 / E Hënë, 15 Prill 2024 / FR

Murati: Pas lansimit të masës së punësimit në katër komunat në veri u punësuan 66 persona

hekuran murati

Ministri i Financave, Hekuran Murati nëpërmjet një postimi në Facebook ka thënë se pas lansimit të masës së punësimit në katër komunat në veri të Kosovës, janë punësuar dhjetëra persona.

Sipas Muratit, janë punësuar dhjetëra persona pas masës së punësimit në veri.

“Në muajin e parë janë punësuar 66 punëkërkues si rezultat i ndërmjetësimit nga Agjencia e Punës nëpërmjet kësaj mase”, ka shkruar Murati në Facebook.

“Punësimi është bërë nëpër biznese që tashmë janë regjistruar në zyrat lokale të ARBK, dhe operojnë sipas ligjeve në fuqi”, ka thënë ai.