75 Mall Live Search
15:41 / E Hënë, 29 Maj 2023 / LB

Mushkolaj: Shteti duhet t’i sigurojë gazetarët në veri

Analisti, Imer Mushkolaj ka reaguar pas sulmeve që janë bërë ndaj ekipit të gazetarëve të cilit ishin duke raportuar për zhvillimet e fundit në veri të vendit.

“Gazetarët duhet të mbrohen. Shteti duhet t’i sigurojë gazetarët në veri. Sulmet ndaj tyre nuk duhet toleruar”, ka shkruar Mushkolaj në Facebook.

Ndryshe, gjatë ditës në veri të vendit ka pasur sulme ndaj Policisë së Kosovës dhe mediave, të cilat janë të vandalizuar me simbole fashiste e nacionaliste.