17:07 / E Enjte, 24 Qershor 2021 / A. S

Ndërpritet seanca, vazhdon një ditë tjetër

Seanca e Kuvendit të Kosovës është ndërprerë dhe e njëjta do të vazhdojë një ditë tjetër.

Ndryshe pas një debati të gjatë deputetët e Kuvendit nuk kanë marrë vendim për shkarkimin e pesë anëtarëve të Këshillit të Pavarur mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës (KPMShCK).

Vetëm 57 deputetë kanë marr pjesë në votimi, kësisoj nuk ka pasur kuorum të mjaftueshëm për ta miratuar ose jo këtë pikëMe këtë rast deputetët partive opozitare PDK-së, LDK-së dhe AAK-së nuk kanë marr pjesë në votim.

Të fundit