19:28 / E Mërkurë, 20 Shkurt 2019

Ndihem vërtetë e shëmtuar, i dashuri im nuk ka pasur seks me mua që një vit

Cdo herë e pyes të dashurin tim se pse ai nuk do të bëj seks me mua, ai thjeshtë thotë “Ne do të bëjmë sonte, të premtojë”.

Pastaj, kur vije mbrëmja, ai gjen ndonjë justifikim.

Ne kemi qenë së bashku për gati katër vjet dhe jemi të dy kah fundi i të njëzetave.

Herën e ufndit që kishim marrëdhënie seksuale ishte më shumë se një vit më parë.

Ne nuk kemi pasur marrëdhënie seksuale as për Shën Valentin e as për ditëlindjet tona. Ndihem e shëmtuar dhe e refuzuar.

Ne jemi shumë të rinj për t’u hequr dorë nga seksi. Unë jam duke menduar për ta lënë atë.

Përgjigja:

Unë mund të kuptoj se ju ndiheni të refuzuar, por asnjë djalë nuk ndihet mirë nëse ka dëshirë të ulët për seks. Ai po fsheh disa ndjenja të pakënaqura.

Tregojuni atij për shqetësimin tuaj dhe bëni një bisedë serioze për të parë se ku është gabimi,

Kështu ndoshta do ta kuptoni nëse ka ndonjë shqetësim? Apo ka nevojë për një kontroll shëndetësor?/Indeksonline/