21:09 / E Premte, 08 Nëntor 2019

Ndonjëherë duhen vitet për të parë ndryshimet

Teksa ndonjëherë gjërave dhe njerëzve u duhen vite për të parë ndryshimet që sjell koha, disa herë të tjerëve u duhen më shumë kohë për të parë ndryshimet.

Koha nuk qëndron, ajo vazhdon të lëvizë duke ndryshuar gjithçka në rrugën e saj.

Bright Side shkruan se ata patën nostalgji kur shikuan disa fotografi dhe panë ndryshime të mëdha, kështu ata i përmblodhën ato në një artikull.

Këtu më poshtë keni disa nga këto ndryshime:

Barack Obama dhe familja e tij në 2005 dhe në 2015

“Friends”, tani dhe para 25 viteve

“15 vjet më vonë, akoma miq të ngushtë”

“Kur unë do të rritem, do të ndihmojë babanë tim të kap djemtë e këqij”

“Unë jam rritur por nëna ime vazhdon të duket e njëjtë”