10:48 / E Hënë, 08 Janar 2018 / indeksADMonline

Në Izrael kultivohet domatja me madhësinë e boronicës

Kompania izraelite “Kedma” ka rritur të kultivojë domaten e madhësisë së boronicës, e cila është domatja më e vogël në botë.

Fara e domates është kultivuar në Holandë dhe është modifikuar për të lulëzuar në klimën e Izraelit jugor.