07:29 / E Enjte, 17 Maj 2018

Në këtë link mund ta ndiqni drejtpërdrejtë Samitin e BE-së

Sot në Sofje të Bullgarisë do të mbahet Samiti i BE-së dhe të shteteve të Ballkanit Perëndimor, në të cilin do të jenë pjesë mbi 30 liderë të shteteve anëtare të Bashkimit Evropian dhe të shteteve të Ballkanit Perëndimor.

Pjesë e këtij samiti, është edhe Kosova, ku tashmë Presidenti Hashim Thaçi gjendet atje dhe do të marrë pjesë në këtë takim, shkruan Indeksonline.

Për të parë drejtpërdrejtë samitin e BE-së, ju mund të klinkoni në linkun më poshtë ku do të lidhëni direkt me ngjarjen atje.

Për të parë samitin, klinkoni këtu./Indeksonline/