18:26 / E Premte, 09 Qershor 2023 / MSH

Në Kia ka ‘party’ çdo fundjavë!

Kia Barbeque Party!

Ejani në Parkun e Biznesit në Drenas që të bëheni pjesë e eventit tonë ku do të ketë Ushqim, Muzikë, Test vozitje dhe shume surpriza tjera.

Çdo të Shtunë dhe të Dielë duke filluar nga ora 10:00 deri 17:00

 Ju presim në Kia Kosova në Parkun e Biznesit, Drenas.