15:57 / E Martë, 24 Mars 2020

Në Kosovë po shqyrtohet mundësia për ndihmë psikologjike përmes internetit

Qendra e Shëndetit Mendor në Prizren në kuadër të projektit të BE Horizon 2020 është duke ofruar mbështetjen online përmes platformës në internet Unë luftoj depresionin, në gjuhën shqipe.

https://ifightdepression.com/sq/

Aty mund të gjeni informacione shumë të dobishme për depresionin dhe trajtimin e tij.

Të gjitha ata që mendojnë se janë duke kaluar gjendje depresioni të lehtë ose të mesëm dhe kanë nevojë për psikoterapi nga interneti mund të drejtohen tek faqja duke dërguar edhe mesazhe private në inbox.

https://www.facebook.com/UN%C3%8B-luftoj-depresionin-2292173697717679/?eid=ARCBgIQpbePBDutdUIsURROxiNXcaX8fs1QRCVH_odiyMd4K07F8Rd-Bal1tsqQ5hc_-HO7S1MYEKKsq

Mundësia për tu kyqur në vlerësimin për nevojën e marrjes së psikoterapisë përmes internetit bëhet duke plotësuar formën që gjendet në linkun e mëposhtëm.

https://forms.gle/QqfxHNQx1e6kg2hKA