09:11 / E Enjte, 07 Nëntor 2019

Dje lindën më shumë foshnja të gjinisë femërore se mashkullore, në Pejë

15 operacione janë kryer dje më datë 6.11.2019 në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë.

Gjatë 24 orëve të fundit kanë qenë 6 lindje, 4 lindje kanë qenë normale dhe 2 me prerje cezariane. Kanë lindur 6 foshnje, 2 të gjinisë mashkullore dhe 4 të gjinisë femërore.

233 pacientë janë trajtuar si raste emergjente ndërsa 17 nga këta janë hospitalizuar për trajtim të mëtutjeshëm.

Analiza kanë kryer 304 pacient që në total kanë kryer 4,626. /Indeksonline/