13:06 / E Premte, 09 Qershor 2023 / mp

Në pjesën më të bukur të qytetit, të gjitha në një vend!

            
Qasje shumë e lehtë dhe e shpejtë në rrugën kryesore të qytetit dhe autostradë; Parkingje të mjaftueshme për banorë;Hapësira të bollshme gjelbëruese.
Gjithçka e projektuar dhe ndërtuar me stil dhe arkitekturë unike, këto bëjnë Kompleksin “Cima Tower”në Ferizaj të veçantë!
Për më shumë informata rreth kompleksit klikoni në linkun më poshtë: 👇
https://www.cimaks.com/ne-ndertim/kompleksi-cima-tower