75 Mall Live Search
10:38 / E Martë, 06 Qershor 2023 / AR

Në pjesën më të bukur të qytetit, të gjitha në një vend!

Qasje shumë e lehtë dhe e shpejtë në rrugën kryesore të qytetit dhe autostradë;

Parkingje të mjaftueshme për banorë;

Hapësira të bollshme gjelbëruese.

Gjithçka e projektuar dhe ndërtuar me stil dhe arkitekturë unike, këto bëjnë

Kompleksin “Cima Tower”në Ferizaj të veçantë!

Për më shumë informata rreth kompleksit klikoni në linkun më poshtë: 👇https://www.cimaks.com/ne-ndertim/kompleksi-cima-tower

Kontakto Menaxherin e shitjes: +383 49 601 080 

Zyra Qëndrore +38349509090

 ✉️info@cimaks.com