09:44 / E Enjte, 29 Tetor 2020

Nëntori sjell magjinë në ETC

Një muaj dedikuar për ju duke ju ofruar çmime të mahnitshme
Shfleto fletushkën online: https://bit.ly/3kDnx7U

Bleni më shumë e shpenzoni më pak nga ofertat e përzgjedhura me zbritje deri në 50% dhe rreth 30 artikuj me gratis apo “Duo Pack”.

Për konsumatorët e ETC-së, kjo javë nga data 30 tetor deri më 5 nëntor do të jetë më argëtuese nën përcjelljen e aktiviteteve magjike. Rreth 5000 dhurata, mundësi të jeni fitues i çasteve magjike të 50 shportave falas apo shpërblimeve automatike.

Edhe për fëmijë do të ketë shumë dhurata dhe surpriza .