15:40 / E Mërkurë, 11 Korrik 2018

Nëse bëni këto sjellje, nuk e keni harruar akoma ish-in tuaj

Nuk është çudi që partneri aktual të jetë akoma duke menduar për ish-in e tij. Gjë që sigurisht nuk sjell asnjë të mirë gjatë lidhjes suaj.

Janë disa sjellje të tij që ju mund ta kuptoni shumë mirë, nëse ai e ka mendjen tek ajo:

– Ai flet vazhdimisht për të. Edhe nëse jeni gjatë një darke romantike vetëm për vetëm, është njësoj sikur ajo është aty me ju.

– Ai e ndjek akoma në të gjitha rrjetet sociale, megjithëse fjala e duhur do të ishte e përndjek.

– Sjelljet e tij ndryshojnë dhe bëhen të çuditshme në momentin që dikush i flet për të.