18:14 / E Hënë, 28 Tetor 2019 / indeksADMonline

Nëse dëshironi martesë të lumtur, mos fitoni shumë para

A ju ka ndodhur ndonjëherë të fjaloseni me burrin për çështje të financave?

Nëse po, atëherë sigurisht se nuk jeni e vetmja.

Kjo për shkak se kur e bëni bashkë lidhjen dhe paratë, patjetër se do t’i shihni disa shkëndija aty.

Sipas hulumtimeve, paratë janë gjëja më e zakonshme për çfarë fjalosen çiftet dhe hulumtuesit kanë zbuluar se është arsye shumë e zakonshme edhe e divorcit.

Paraja është shkaktari kryesor i stresit në lidhje.

Gjasat e divorcit gjithmonë bazohen në raportin që e keni me paratë.

Ekspertët tregojnë se çiftet me status më të mirë financiar janë më të prirë të formojnë lidhje afatgjate dhe të qëndrojnë të përkushtuar.

Kur lidhja fillon, situata e mirë financiare e bën më pak të prirë ndarjen e çiftit brenda viteve të para.

Por, kjo nuk nënkupton se çiftet e pasura janë në pozicion më të mirë për të qëndruar në lidhje. Kjo për shkak se shkenca ka dëshmuar që çiftet me shumë para, por me shumë shpenzime mujore, mund të ndahen.

Ekspertët kanë treguar se si ka çifte që i fitojnë mbi 1 milion dollarë, por prapëseprapë nuk kanë asgjë.

Njerëzit e tillë janë më të hapur për diskrepanca mbi çështjet financiare.

Kur keni një person që fiton shumë para dhe partneri tjetër nuk punon, atëherë kjo patjetër se është problem.