07:55 / E Enjte, 08 Korrik 2021 / FG

Nëse e gjen veten tek kjo listë, përfundimisht ke rënë në dashuri

1.

As nuk e mban mend që ka patur një “ish” në jetën tënde.

2. 

Më shumë sesa seks do të përkëdhelesh me të dhe të përqafohesh.

3.

Numëron sekondat që ai/ajo të të kthejë mesazh. Pse po vonohet?

4.

Ti rregullon krevatin e tyre edhe pa të thënë fare! Ti shërbesh atij/asaj është kënaqësi më vete! 

5.

Krejt papritur, gjithçka të kujton atë. Edhe uji që pi.

6.

Edhe kur ish-i dashuri tenton të shfaqet në rrugën tënde, ndjen që je 0% e tunduar.

7.

Nuk ke frikë çdo moment që do të të lëndojnë.

8.

Jeta duket kaq e thjeshtë!

9.

S’keni nevojë të planifikoni të dalat apo aktivitetet bashkë. Spontaniteti s’ju zhgënjen kurrë, falë kimisë që ndjeni.

10.

Flisni për gjëra që do të bëni në të ardhmen.

11.

Ju mungon, edhe nëse keni vetëm 3 ditë pa e parë.

12.

As që e kujton fare që dikush, dikur të theu zemrën. 

13.

Bën sakrifica të vogla për të dhe ndihesh mirë.

14.

Ai/ajo është “gjëja më e mirë që ke” sa herë mendon që gjërat po shkojnë keq.

15.

Ndjen siguri.

16.

Mund të bësh gjithë shakatë e botës dhe të ndihesh rehat! 

17. 

Nuk e ke atë ndjesinë e sikletshme që mund ta trembësh atë.

18.

Edhe pazari tek lagjja shijon kur janë ata.

19.

Ju acarojnë, por prapë i doni afër.

20.

Kur ata janë të mërzitur, jeni automatikisht të mërzitur.