07:45 / E Martë, 09 Nëntor 2021 / FG

Nëse e kaloni masën me këto sjellje, me siguri ata do t’ja mbathin

Mamaja

Ajo bën pikërisht atë që emri i saj thotë: bëhet si një nënë për partnerin.

Kontrolluesja

Ajo kërkon vazhdimisht ta ketë situatën nën kontroll dhe e sheh veten si “zgjidhësja e problemeve”. Sipas saj, ti pa të nuk funksionon.

Viktima

Një mashkull nuk mund të bëjë përjetësisht rolin e heroit dhe një femër nuk mund të jetë përjetësisht në pritje të heroit të saj për t’i zgjidhur problemet! Do të përfundojë duke u quajtur e paaftë.

Ngacmuesja

Besojmë se e njihni shprehjen “Të çon tek burimi dhe nuk të jep ujë”. Femrat që tërhiqen në momentin e fundit bëhen të lodhshme shumë shpejt.

Llogaritarja

Kjo femër kujdeset papushim për balancat në lidhje dhe kërkon medoemos barazi për ÇDO GJË.

Princesha

Një femër që nuk quan dashurinë si gjënë më të rëndësishme por adhurimin nga partneri dhe që i pëlqen ideja e të qenit një “grua trofe”.