13:49 / E Hënë, 29 Maj 2023 / B O

Nëse ke një profesion dhe e njeh gjuhën, kjo kompani do iu bëj me një punë stabile në Gjermani

Kompania kosovare me bazë në Gjermani, Canbeka L.L.C është e autorizuar për të dërguar punëtorë të kualifikuar në Gjermani.

Nëse je punëtor i kualifikuar, njeh gjuhën dhe dëshiron një punë stabile në Gjermani, atëherë kompania Canbeka L.L.C është partneri ideal për ju.

Kompania kosovare me bazë në Gjermani ka krijuar web-faqen me anë të së cilët jepen të gjitha informacionet dhe procedurat e nevojshme.

Nëse je punëtor shëndetësor dhe dëshiron një punë me pagë të mirë në Gjermani, apo je njohës i teknologjisë (IT) apo dëshiron një punë me sigurim shëndetësor në ndërtimtari, ose një profesion tjetër të kualifikuar, Canbeka L.L.C do të jetë partneri ideal në rrugëtimin tuaj të ri.

Kjo kompani bashkëpunon me kompanitë gjermane dhe evropiane duke iu siguruar punëtor të kualifikuar të profesioneve të ndryshme.

Kontakti është shumë i lehtë, shkruani në FACEBOOK, INSTAGRAM apo kontaktoni ne Viber ose Whatsapp dhe hapni dyert e të ardhmes për ju.