18:08 / E Hënë, 20 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Nëse një nga këto kafshë ju pret rrugën, atëherë …

Disa fise amerikane besonin se çdo kafshë mbante mesazhin e vet. Kafshët janë qenie të vetëdijshme dhe të ndjeshme dhe është e rëndësishme që t’i trajtojmë të gjitha krijesat e gjalla me të njëjtin dinjitet dhe respekt.

Të lashtët gjithmonë i kanë konsideruar kafshët si të shenjta. Duke parë sjelljen e kafshëve, ne mund ti kuptojmë më mirë ato.

Shpesh kafshët vijnë në jetën tonë për të na dhënë një mesazh ose për të na mësuar diçka rreth aftësisë dhe fuqisë sonë.

“Lajmet e kafshëve” dhe kuptimi i tyre

Fajkua

Mund të jetë një shenjë se një mësim i fortë ose i rëndësishëm do të shpaloset në jetën tuaj së shpejti.

Shqiponja

Nëse shihni vazhdimisht imazhet e shqiponjës në jetën tuaj, mund të ndodhë që të kapërceni ose të kaloni në një fushë të re të ndërgjegjes suaj.

Korbi

Zakonisht konsiderohet si një shenjë e keqe. Lidhjet me vdekjen nëse këndon ose si një shenjë e një rilindjeje të ardhshme.

Bufi

Duke parë një buf është një tregues që duhet t’i kushtoni vëmendje intuitës dhe mençurisë suaj.

Shpendët

Shpendët kardinalë shpesh kanë qenë të lidhur me marrjen e një mesazhi nga një figurë e babait të vdekur apo një udhëzuesi të shpirtit mashkullor. Nëse sheh shpendë në mënyrë të përsëritur, mund të jetë një sinjal se ju jeni të dashur dhe të mbrojtur nga ky mashkull, ose një kujtesë për të qëndruar i fortë dhe i sigurt në rrugën që po ecni.

Gjarpër

Duke parë një gjarpër është një kujtesë e fuqishme e forcës suaj të jetës dhe pasioneve tuaja. Nëse shihni vazhdimisht gjarpërinjtë ose imazhet e gjarpërinjve, duhet t’i kushtoni vëmendje pasioneve tuaja dhe të vendosni më shumë energji në ndjekjen e tyre. Shikimi i një gjarpri mund të tregojë gjithashtu se po hyni në një vend shërimi dhe rinovimi.

Merimangat

Marimangat mbajnë një simbolikë të fuqishëm rreth krijimit dhe lidhjes shpirtërore. Kur shihni shpesh merimanga, mund të jetë një tregues që ju duhet të përshtateni me potencialin tuaj krijues dhe të ndiqni çdo ide ose frymëzim që keni për të krijuar.Mund të jetë gjithashtu një shenjë e lidhjes suaj me botën shpirtërore.