12:23 / E Martë, 08 Tetor 2019

Nëse partneri juaj është një nga këto tri shenja, rrini qetë, ai s’tradhton

Tradhtia sigurisht që është një gjë që ndodh dhe njerëzit shpesh gjenden të lënduar dhe të thyer, të paaftë për të bërë asgjë.

Por cilat janë shenjat më pak tradhtare nga meshkujt?

Dashi

Dashi është i drejtuar në çdo gjë që ai bën, madje edhe në dashuri. Ata i afrohen gjithçkaje me logjikë.

Nëse ata ju thonë apur se ata ju duan, kjo është me të vërtetë e tillë.

Gaforrja

Kur një person nën shenjën e Gaforres kërkon që dashuria të bëhet jashtëzakonisht mbrojtëse. Ata do të sigurohen që t’jua bëjnë çdo ditë të përsosur.

Dhe ata do t’ju tregojnë se ju duan kur ata e dinë se gjërat bëhen serioze.

Bricjapi

Nëse kërkoni dashuri, këtu është shoku më i mirë.

Ata pëlqejnë dikë që e di se si t’i impresionojë me inteligjencë, sepse Bricjapi është logjik.