07:21 / E Martë, 09 Janar 2018 / indeksADMonline

Nëse takoni një burrë të tillë, largohuni prej tij

Shijet nuk diskutohen dhe ne kemi rënë dakord për një listë të llojeve të burrave nga të cilët çdo femër do të largohet për të shpëtuar.

1.Burrat që shtihen se janë të mençur

Është plot besim. Ai përdor çdo mundësi për t’u mësuar të tjerëve se si të jetojnë. Mban leksione për të gjitha temat, do t’ju tregojë se çfarë keni nevojë dhe çfarë është më e mira për ju edhe pse nuk i keni kërkuar ndonjë gjë.

2. Urren gratë

Ai nuk e fsheh indinjatën ndaj grave. Ka shumë komente negative për gjininë femërore. Le të jemi të vërtetë: kush do të dëshironte të jetë afër një personi të tillë?

3. Koprrac

Ai kurrë nuk shpenzon para për gruan e tij dhe zgjedh gjithmonë restorantet dhe kafenetë më të lira. Ju nuk do të jeni me fat nëse sugjeroni një restorant më të mirë. Do të keni përshtypjen se barra juaj financiare është tashmë në lidhjen e parë.

4. I ashpër

Ai nuk do të përpiqet as të fshehë faktin se takon gra të tjera, për të cilat do të komentojë shumë hapur para jush. Ai do të flirtojë me stafin në restorant, mikun apo bosin. Shkurtimisht: ai nuk i respekton fare gratë.

5. Grindavec

Çdo bisedë kthehet në një diskutim me të. Secila prej deklaratave tuaja është temë e një debati. Ju do të keni përshtypjen se duhet vazhdimisht të mbroheni dhe të justifikoni. Darka me të do të jetë stresuese si një provim matematik. Ju thjesht nuk mund të fitoni!

6. I mërzitshëm

Ju e dini saktësisht se si do të reagojë, çfarë do të thotë dhe të sugjerojë. Ndiqni disa udhëzime dhe refuzoni të dilni nga rrethi juaj. Spontaniteti është një koncept krejtësisht i panjohur për të. Ai nuk duhet të bëhet një djalë i keq. Mjafton të jetë pak i guximshëm dhe i hapur.

Temat: