17:21 / E Hënë, 02 Tetor 2017 / indeksADMonline

Nësër Kuvendi mban seancë plenare

Kuvendi i Kosovës ka njoftuar se nesër, duke filluar nga ora 10 do të mbajë seancën plenare.

Përmes një komunikate dërguar për media, bëhet e ditur se në rendin e ditës do të jenë këto pesë pika:

1. Koha për deklarime jashtë rendit të ditës,

2. Koha për pyetje parlamentare,

3. Miratimi i procesverbaleve nga seancat e mëparshme,

4. Shqyrtimi i Propozim-vendimit për formimin e komisioneve parlamentare,

5. Interpelanca e Kryeministrit Ramush Haradinaj, sipas kërkesës së GP të LDK-së, për ta informuar Kuvendin mbi akuzat publike të shfaqura ndaj ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo./AktivPress