17:28 / E Enjte, 24 Qershor 2021 / A. S

Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit, këto janë pikat e rendit të ditës

Me fillim nga ora 14:00 do të mblidhet gjatë ditës së nesërme Kryesia e Kuvendit të Kosovës. Sic njofton Kuvendi, në këtë mbledhje do të diskutohet për 5 pika të rendit të ditës, në mesin e të cilave do të bëhet edhe përgatitja për seancën e radhës.

Më poshtë njoftimi i plotë:

Rendi i ditës

  1. Miratimi i procesverbali të mbledhjes së mëparshme të Kryesisë së Kuvendit,
  2. Përgatitjet për Seancë plenare:

1.      Deklarimet jashtë rendit të ditës,

2.      Pyetjet parlamentare,

3.      Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme,

4.      Shqyrtimi i Raportit Vjetor të Performancës së Zyrës Kombëtare të Auditimit për vitin 2020,

5.      Shqyrtimi i Raportit Vjetor të Radiotelevizionit të Kosovës për vitin 2020.

  1. Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave

Mediat mund të marrim pamje në fillim të mbledhjesMe respekt,

Drejtoria për media dhe marrëdhënie me publikun