10:35 / E Enjte, 14 Shkurt 2019

Ngjashmëria e madhe e vajzave, që nuk mund t’i dallon as babai i tyre

Një baba ka shkaktuar debat në internet pasi ai pranoi se i duhet përpjekje e madhe për t’i dalluar vajzat e tij binjake, të cilat janë identike.

Simon Hooper, 35 vjec i cili është i famshëm në Instagram, zbuloi për 919 mijë ndjekësit e tij se sa vështirësi kishte t’i dallonte vajzat e tij binjake trevjecare Ottie dhe Delilah.

Duke shpërndarë disa fotografi të tyre, ai tregoi për këtë gjë.

Kjo shkaktoi debat, me disa që thonin se një baba i mirë duhej t’i dallonte ato dhe me të tjerët që e përkrahnin për shkak të ngjashmërisë së madhe që kishin vajzat./Indeksonline/