17:09 / E Enjte, 14 Nëntor 2019

Nike krijon këpucët ideale për mjekët dhe infermierët

Më në fund, janë krijuar këpucët e përshtatshme për mjekët dhe infermierët që qëndrojnë më shumë se 8 orë në punë.

Këpucët quhen “Air Zoom Pulse” dhe janë elastike e të lehta, të përshtatshme për ditët e ngarkuara.

Për to ka menduar firma Nike, e cila thotë se i krijoi këpucët për heronjtë e jetës së përditshme.

Mendohet se do dalin në treg muajin e ardhshëm dhe cmimi i tyre nuk dihet, por mund të arrijë deri në 110 euro.

Mos i humb