09:20 / E Premte, 25 Nëntor 2022 / B O

NimiTV ofron 30% zbritje për Black Friday dhe kanalet e Big Brother VIP Kosova FALAS

NimiTV vazhdon me oferta për klientet e saj në diasporë dhe këtë herë për
Black Friday sjellë 30% zbritje dhe qasje ekskluzive në kanalet e Big
Brother VIP Kosova.

Abonimi 1 vjeçar nga 119.99€ në 99.99€ + 1 muaj FALAS!
Me këtë ofertë ju keni qasje në kanalet e sportit duke përfshire të gjitha ligat e futbollit dhe 240 kanale shqip.

Oferta fillon nga data 25 Nëntor deri më 28 Nëntor.

Nxitoni sepse kjo ofertë është e limituar!

Për më shumë informacion, vizito faqen www.nimitv.com

NimiTV
Më afër atdheut!