14:37 / E Mërkurë, 08 Dhjetor 2021 / B O

Një bashkëpunim i ri në estradën shqiptare

Reperi nga Shqipëria, Skerdi, gjatë këtij viti ka qenë shumë aktiv me prurje të reja muzikore.

Në mesin e projekteve që solli, të shumta ishin bashkëpunimet me emra të njohur të estradës.

Ai edhe këtë herë po vjen në një duet dhe kësaj radhe bashkoi forcat me yllin nga Maqedonia, Kanita Suma.