11:34 / E Enjte, 14 Qershor 2018

Një burrë nxjerrë në shëtitje kukullën e tij të seksit

Një burrë është parë duke e shtyrë një karrocë teksa në të mbante një kukull seksi në Londër.

Njeriu mund të shihet duke buzëqeshur përderisa “çifti” shëtitë nëpër Qendrën Southbank të qytetit, në mes të ditës.

Në një video, shihet se kukulla ka veshur një fustan dhe mban syze diellit.

Njeriu nuk duket se ka ndonjë shqetësim në këtë botë, përderisa ai me krenari e tregoi kukullën rreth qendrës në Londër.