75 Mall Live Search
18:45 / E Mërkurë, 29 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Një e treta e nënave kanë probleme me shëndetin mendor

Më shumë se një e treta e nënave kanë përjetuar probleme me shëndetin mendor.

Këto problem lidhen me të qenit prind, sipas një anketimi online me 1,800 prindër në Britani.

Ky studim gjithashtu ka treguar që 17% e baballarëve kanë përjetuar probleme të ngjashme.

Më shumë se dy të tretat e nënave të prekura kanë kërkuar ndihmë profesionale.

Problemet që më së shumti janë ballafaquar ishin stresi akut, ankthi dhe depresioni pas lindjes.