13:37 / E Enjte, 22 Tetor 2020

Një kafe e yjeve që dikur ishin idhujt tuaj, sot prindër e familjarë

Sabriu, Gili, Iliri e Edona dikur ishin idhujt e shumë admiruesve të muzikës shqipe. Sot ata janë bërë bashkë në një foto, pasi u mblodhën në një kafene.

Sabriu, Gili, Iliri e Edona vazhdojnë të merren me muzikë, por nuk më shumë janë të orientuar te familjet.

Që të gjithë janë familjarë dhe po tentojnë që të trashëgojnë muzikën edhe te familjet./Indeksonline/