12:01 / E Diele, 01 Tetor 2017 / indeksADMonline

Një shtëpi e bërë me LEGO (Foto)

Në Billund të Danimarkës është ndërtuar një shtëpi e madhe… me LEGO.

Brenda kësaj shtëpie është një pemë e madhe, e lartë 17 metra, e ndërtuar po me LEGO. Për këtë pemë janë dashur 6.3 milionë pjesë LEGO-je dhe 24 000 orë punë për tu ndërtuar.

Brenda ndërtesës ka 3 restorante, një dhomë konferencash, një shesh LEGO, një dyqan dhe shumë projekte artistike me LEGO.