75 Mall Live Search
07:44 / E Martë, 06 Shkurt 2024 / AR

Një stërvitje 10-minutëshe për ty që do të ndryshojë jetën

E keni vënë re që në fotot para/pas stërvitjes së Kourtney dhe Khloé Kardashian ka gjithmonë të pranishëm një litar? Po, po, një nga ata litarët që përdornim kur ishim fëmijë për të luajtur. Sipas trajnuesve, një litar për kërcim vë në lëvizje gjithë turpin dhe kjo mjafton që të djegësh më shumë se 11 kalori në minutë.

Kjo mënyrë stërvitjeje është kardio shumë efektive dhe mbi të gjitha të ndihmon me rënien e kileve. Gjithashtu, përmirësimi që ndjen sa herë nis stërvitjen të gëzon dhe angazhon ta vazhdosh akoma më gjatë.

Ka një rutinë që zgjat fiks 10 minuta dhe që bazë ka litarin për ta realizuar, ndaj më tej po ju tregojmë renditjen e hapave me videon e mëposhtme, por mbaj parasysh të mos e sforcosh veten dhe të mos hidhesh shumë nga toka. Hedhja me litar do lëvizje minimale shkëputëse nga toka, ky është rregulli kryesor.