07:43 / E Enjte, 07 Qershor 2018

Njerëzit që humbën peshën dhe filluan të jetojnë një jetë të re

Shumë njerëz ëndërrojnë të humbasin peshë, por vetëm disa gjejnë forcën e brendshme për ta bërë atë në të vërtetë. Shfajësimet e tyre mund të jenë të ndryshme. Megjithatë, ka njerëz që kanë arritur të përmbushin qëllimet e humbjes së peshës dhe është pothuajse e pamundur t’i njohin ato në foto të vjetra.

Nëse dëshironi të humbni peshë, ne shpresojmë që ju të frymëzoheni nga ky artikull dhe të ndryshoni jetën tuaj për të mirë, shkruan Bright Side, transmeton Indeksonline.

Ata donin të ndryshonin veten dhe e bënë atë. Ai humbi 70lb, humbi 56lb.

Humbur 151lb në 2 vjet. “Për çdo kilogram që humb, kap një Pokemon! Më në fund kam kapur të gjithë Gjeneratën e Parë”

 Një çift tjetër dëshmoi se dashuria është motivimi më i mirë: humbën 170lb mes tyre.

Poshtë 48lb në 8 muaj

U deshën 6 vite të gjata për këtë grua që të shpëtoj një 100lb shtesë.

 Humbi 84lb në 2 vjet. Ai ka ndryshuar
Kjo vajzë vendosi të ndryshojë jetën kur pesha e saj shtesë u bë arsyeja për shumë probleme shëndetësore. Ajo humbi 100lb në 2 vjet.

 Ajo kombinoi një dietë të shëndetshme dhe palestër 2 vjet më parë. Rezultati i saj është mbresëlënës

Falë një diete të shëndetshme dhe trajnimit rigoroz, ky njeri humbi 141lb në vetëm 16 muaj

Ajo humbi 92lb dhe tani duket si një person krejtësisht i ndryshëm

  Ajo humbi 72lb në vetëm 7.5 muaj

Ai humbi 90lb në 13 muaj. Çfarë arritje e madhe!

 Pas 15 muajve të punës së vështirë, ajo humbi 150lb.

Ajo është fituesi absolut i listës sonë: ajo humbi 220lb në vetëm 2 vjet!

 Pasquale Brocco ishte një herë 605lb, por ai punoi shumë dhe humbi 326lb! Tani ai filloi programin e tij të stërvitjes së peshës.

 

Temat: