10:29 / E Mërkurë, 12 Qershor 2019

Njihuni me 9 qentë që janë në garë për të fituar titullin e qenit më të shëmtuar në botë

Ky titull mund të jetë i keqkuptuar. Qëllimi i këtij konkurs për të përzgjedhur qenin më të shëmtuar të botës, i cili mbahet çdo vit në Petaluma të Kalifornisë, është që të marrin sa më shumë qenë në adoptim.

Konkursi ka qëllim të mirë dhe shërben për të kujtuar njerëzve se këta qen meritojnë një shtëpi të përhershme.

Konkursi ka marrë shumë vëmendje në vitet e fundit, pasi qeni që shpallet fitues tenton të fitojë zemrat e të gjithëve në internet.

Pra, nëse doni të të filloni të bini në dashuri me këto krijesa simpatike, ju sjellim nëntë qentë që janë në garë për qenin më të shëmtuar në botë që mbahet më 21 qershor 2019./Indeksonline/