16:08 / E Hënë, 16 Prill 2018 / indeksADMonline

Njihuni me lojA�n e re online, njA� krijim midis James Bond dhe Fast & Furious

BA�het fjalA� pA�r njA� lojA� nA� realitetin virtual tA� quajtur Defector. Loja sjell njA� rikujtesA� pA�r tA� gjithA� te pasionuarit pA�r ti bA�rA� tA� kuptojnA� se realiteti virtual A�shtA� gjithmonA� e mA� shumA� pranA� nesh me anA� tA� koncepteve tA� veA�anta tA� dispouneshme pA�r eksplorim.

NA� kA�tA� lojA�, lojtarA�t vendosen nA� pozicionet e njA� spiuni nA� stilin e Mission Impossible i cili duhet tA� manovrojA� dhe shmangA� krimet e ndryshme nA� botA�.

MA� poshtA� ndodhet njA� video e cila demostron dinamikA�n e kA�saj loje tA� veA�antA� tA� vendosur nA� realitetin virtual. james bond