20:51 / E Premte, 24 Mars 2023 / MSH

Njoftim nga KEDS për punime në rrjet

KEDS ka njoftuar se në ditët në vijim do të ketë punime në disa zona.

Këto punime po bëhën për siguri të sistemit.

25.03.2023

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

LP 10[kV] Nadakovc (kodi: 73000014) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Btp Petroll, te përmendorja e Hamdi Feratit, Nadakovc- Gubetini, Nadakovc – blinda, Naser Imeri, Sfaraqak dhe lagjja Xhafaj.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, bartja  e rrjetit  10 kV nga shtyllat e  dëmtuara në të rejat.

2.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Novolani (kodi: 73000005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla,Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – rregullimi i shtyllës 10 kV.

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Koliq  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekollë Hajkobillë ( Kodi: 14016004) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – vendosja dhe premontimi i shtyllave.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rahovica (kodi: 40000014) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Bibaj, Mirosalë,Talinoc i Muhaxherëve, Softaj, Pojat, Papaz, Rahovicë dhe Fushë e Madhe.

Arsyeja: Ndërprerje për shkaqe sigurie  – zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve të dëmtuar 10kV.

26.03.2023

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Skivjan (kodi: 80080009)nga ora 08:00 deri nëora 17:00

Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë(një pjesë), Osek Pashë, Plançor, dhe Skivjan.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm, demontimi dhe montimi i konzollave, demontimi dhe montimi i izolatorëve të rinj dhe punime tjera elektrike në kuadër të LOT 10 Feeder 1 Gjakovë.

Ferizaj

1.

Nga  TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 (Bibaj) (H08) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Ferizaj II (H01) dhe (H07) me kod: 400410 dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kVprej orës 09:00  deri në ora 12:00

Vendet: 1 Tetori (një pjesë), 28 Nëntori (një pjesë), Arsim Rexhepi, Bajram Kelmendi (një pjesë), Bilall Shala, Cen Dugolli, Driton Islami, e Reçakut, Ganimete Tërbeshi, Hasan Berisha (një pjesë), Magj. Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Metush Krasniqi (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Bostonit, Brahim Ademi, Kadri Abazi, Driton Islami (një pjesë), e Reçakut (një pjesë), Magj.Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Ahmet Kaçiku, Bostonit, Cen Dugolli (një pjesë), Driton Islami, e Reçakut (një pjesë) she Sali Çeku, Fabrika e Vajit, Fabrika e Bukes, Fabrika e Gypave 2, 3 dhe 4, frim Kalania (një pjesë), Arsim Bega, Balaj (një pjesë), Diogardi  (një pjesë), Driton Islami, e Pashtrikut (një pjesë), Elbasanit (një pjesë), e Shkodrës, Epopeja e Jezercit, Fehmi Agani (një pjesë), Idriz Islami (një pjesë), Isak Sadiku (një pjesë), Limon Tahiri (një pjesë), Lutfi Haxhidema, Prekazit dhe Ramush Shatrolli (një pjesë) dhe Unioni E&R Invest; Fshatrat: Papaz, Pojatë, Rahovicë, Sazli, Softaj, Talinoc, (një pjesë), Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë), Bublic, Dramjak, Kosinë, Llojza, Lloshkobare, Saraisht dhe Slivovë, Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

Arsyeja: Projekte investive, lyerja e sipërfaqeve të jashtme në anën e transformatorëve.

26.03.2023

Punime nga pala e tretë

Prizren

1.

Nga  TS 110/35/10kV Prizreni 1 (H04) do të ndërprehet:

LP 35kV  Zhur –Dragash (H01) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 35kV dhe 10kV prej orës 09:00  deri ne ora 15:00.

Vendet: rrugët: 480 rruga e Dëshmorëve, 481 rruga e Restelicës (një pjesë), 483 rruga e Brodit (një pjesë), 484 rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë), “Remateks” Sh.A. në rrugën 480 rruga e Dëshmorëve, RENELUAL TAHIRI SH.P.K. në Orqushë, BECHTEL ENKA-GP  Uzgur Yilmaz në Zhur; fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok, Blaç, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg dhe Zaplluxhë, Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit, Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapçë e Epërme, Rapçë e Poshtme dhe Rrenc, Brod, Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh, Shkozë (një pjesë) dhe Zhur, Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë, Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë, Dobrushtë, Gorozhup, Vërmicë dhe Planejë.”FRIGO FOOD E.I”SH.P.K. në Dikancë dhe ”EUROKOS J.H.”SH.P.K.  në Milkë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 35kV, finalizimi i punimeve sipas zgjidhjes teknike.

27.03.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Depo(Hek) Nakaradë  (kodi: 15018006051) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e rrugës “Abdullah Pllana”.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i rrjetit të vjetër 0.4 kV.

Vërejtjeje: Do të shkyçet vetëm ajo dalje 0.4 kV në të cilën punohet.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jashanica (kodi: 52000003) nga ora 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Pogragjë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanicë si dhe BRRE Led Light Tehnology.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, bartje në shtylla të tensionit të mesëm lokacioni Jashanicë- Shtaricë.

27.03.2023

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:     

Dalja 10 kV Likovci (kodi: 74000001)  prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimit i një pjese të LP të ri.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Beci (kodi: 80080010) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunari, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot, Trakaniq dhe rruga Mark Malota (një pjesë).

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave të tension it të mesëm, demontimi dhe montimi i konzollave, demontimi dhe montimi i izolatorëve të rinj dhe punime të tjera elektrike në kuadër të LOT 10 Feeder 1 Gjakovë.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bistazhini (kodi: 81000005)nga ora 09:00 deri nëora 17:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja:  Projekte investive, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve nën tension.

27.03.2023

Punime nga pala e tretë

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10 [kV] Lipjani  do të  ndërprehet:

NS 10/0.4[kV]  TS – Ylber Shamolli(kodi: 41000019365) nga ora 09:00  deri  12:00

Vendet: Një pjesë e rr. Lidhja e Prizrenit dhe një pjesë e rr. Isa Olluri, një pjesë e rr. Tahir Sinani.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

28.03.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Koliq  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekollë Hajkobillë ( Kodi: 14016004) prej ores 10:30 deri ne ora 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – vendosja dhe premontimi i shtyllave.

28.03.2023

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10kV Drenas do te ndërprehet:

Dalja 10 kV  Gllobari 2 (kodi: 16100028) prej orës 09:00  deri në ora 17:00

Vendet: Gllobar, Terrstenik dhe Vërbovc.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i linjës së re dhe demontimin i rrjetit të vjetër.