14:44 / E Hënë, 13 Maj 2019

Nuk do të besoni se këto pamje janë reale

Ndonjëherë sekondi kalon shumë shpejt që syri i njeriut të sheh diçka. Mirëpo në saje të kamerave ne mund të shohim këto momente ndryshe.

Nëpërmjet disa fotografive që kapin momentin e duhur, ne mund të kuptojmë se sa e mrekullueshme dhe e bukur është bota jonë, edhe pse ndonjëherë është kaq e vështirë të besohet se nuk janë vetëm efekte speciale të ndonjë filmi fantazi.

Këto janë disa nga fotografitë e veçanta që janë bërë në kohën e duhur.