21:32 / E Mërkurë, 06 Dhjetor 2023 / AR

“Nuk dua më puthje e përqafime, jemi vetëm shokë”, i tha Alby Lumbardhit

Konkurrentja e Big Brother VIP Kosova, Alby në një bisedë me Edonën dhe Kaderin ka vazhduar të flasë mbi raportin e saj me Lumbardhin.

Ajo është zotuar të mbajë me Lumbardhin raport “miqësor”, derisa ka thënë se më “nuk dëshiron që mes tyre të ketë as puthje, e as përqafime”.

Kuptoni më shumë detaje rreth kësaj bisede, duke ndjekur videon në linkun e mëposhtëm.