12:19 / E Shtunë, 10 Qershor 2023 / shkelqim osmanaj

‘Nuk e dija, tani e mora vesh’, habitet Klea kur mëson se çfarë ka bërë Elgiti në dasmë

Klea dhe Elgiti ishin të ftuar në “Me ler te flas” ku folën për dasmën e tyre madhështore dhe emocionet që përjetuan të dielën e kaluar.

Gjatë intervistës, Romeo zbuloi se Elgiti kishte harruar një detaj në dasmë dhe Klea nuk dinte asgjë.

Romeo: Le të flasim pak për këto detaje, organizimin. Nuk kishe fishekzjarre, të kujtohet?

Klea: Nuk e di. Po e kuptoj tani.

Romeo: Të shtunën e pyeta Elgitin: A kemi fishekzjarre? Jo tha ai. 

Më pas Elgiti tha se kishte marrë një shok në telefon dhe e kishte zgjidhur menjëherë këtë detaj.